Terms & Conditions

Уважаеми Клиенти,

Моля прочетете внимателно условията за използване на информацията в уеб сайта:

1.Цени на стоките-посочените цени в онлайн зоомагазин zooborsa.bg са крайни и с включено ДДС. Стойността на доставката на направената от Вас заявка не е включена в цената на продукта.Тя може да бъде видяна в секцията "Информация за доставка". Zooborsa.bg си запазва правото да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите.Купувачът заплаща цената,която е била актуална към момента на заявяване на поръчката.

2.Регистрация и защита на лични данни-Уважаеми Клиенти,при закупуването на продукти от zooborsa.bg Вие подавате лична информация.Ние използваме тази информация,за да можем да получим необходимитте данни за изпълнение на направената от Вас заявка.Това се прави с цел да подобрим услугите,които Ви предлагаме.Zooborsa.bg се задължава при никакви обстоятелства да не разкрива Вашата лична информация на трети лица.

3.Поръчки-Поръчка в онлайн зоомагазин zooborsa.bg може да се направи както след регистрация на потребител,така и без регистрация.В поръчката си клиентът подава лични данни(адрес,телефон,e-mail,допълнение към поръчката), с цел извършване на заявката.Потвърждение на поръчката става чрез обаждане или e-mail от страна на zooborsa.bg. Клиентът може да откаже или промени поръчката преди или по време на нейното потвърждение.

4.Плащане-плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж при получаване на стоката.

5.Връщане на стока-Съгласно чл.55 от Закона за защита на потребителите Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 дни от получаване на стоката,в случай,че стоките не са използвани,тяхната цялост и цялостта на опаковката не е нарушена и са във вида,в който са получени.При получаване на пратката клиентът се задължава да провери съответствието на стоката със заявката. При отказ от стоката връщането става за сметка на купувача.

6.Фирмени данни-Съгласно ЗЗП zooborsa.bg Ви предоставя следната информация:

Име на собственика: МПМ България ООД

Адрес:гр. София, жк. Красна поляна, бул. Възкресение 27

МОЛ: Петко Пешев

Zooborsa.bg  си запазва правото да променя общите условия за използване на уеб сайта,като актуализира публикацията в него.

Контакти

+359 878 337 334